Hardware en configuratie op maat

Nieuwe computers

Wij leveren alleen computers op maat, na een gesprek met de eindgebruiker. Hierdoor weet u zeker dat u krijgt wat het beste bij u past. De computers die wij leveren worden opgebouwd uit hoogwaardige componenten. Wij kijken niet welke fabrikanten de goedkoopste, maar de beste onderdelen kunnen leveren. Dit baseren wij op onze ervaringen bij het repareren van computers van alle merken. Hierdoor zien wij welke onderdelen regelmatig problemen veroorzaken en welke juist goed presteren. Hierdoor kunnen wij achter ons product staan. Alle computers die wij leveren worden met de hand geïnstalleerd en getest. Hierdoor worden eventuele problemen en defecte onderdelen in de meeste gevallen al herkend voor de computer wordt afgeleverd. Ook installeren wij alleen de software die wij noodzakelijk achten voor de werking van het apparaat en uiteraard de software die u wenst. Op een Profcom-computer treft u dus geen reclamesoftware of probeerversies aan. Daarnaast installeren wij van de geïnstalleerde software ook alle (beveiligings) updates, zodat u gelijk aan de slag kan met een systeem wat helemaal bij de tijd is. Wanneer de computer klaar is voor aflevering plannen wij in overleg een datum in voor het overzetten van de data en het aansluiten van de computer. Wanneer wij uw oude computer in onze werkplaats hebben zetten wij de data over naar de nieuwe computer. Daarna komen wij zo snel mogelijk de nieuwe computer bij u thuis of op de zaak aansluiten*. Op die manier zorgen wij dat u zo eenvoudig mogelijk over kunt stappen op een nieuwe computer. Wij willen dan ook geen dozenschuiver zijn, maar u een goede computer leveren waar u weer jaren plezier van heeft. Heeft u nog een oude computer of laptop? Deze kunnen wij voor u afvoeren. Is het nog een recent apparaat? Dan is inruil bespreekbaar.

Desktop computers

Desktop computers bouwen wij volledig zelf op. Nadat bij ons een nieuwe computer besteld wordt bestellen wij de componenten. Vervolgens wordt, met de hand, de computer opgebouwd. Op die manier kunnen wij altijd de nieuwste onderdelen leveren. Wij leveren bijvoorbeeld al sinds 2010 computers met SSD-schijf. Inmiddels is een SSD bij ons al standaard. Omdat wij ze zelf samenstellen kunnen wij deze computers in de toekomst ook makkelijker uitbreiden en / of repareren.

Nieuwe notebooks

Naast desktop computers leveren wij sinds begin 2007 ook notebooks op maat. In tegenstelling tot de desktops bouwen wij de notebooks niet zelf. Wel selecteren wij de onderdelen. Onze leverancier bouwt vervolgens de notebook (in Nederland) volgens onze specificaties. Deze voldoen aan dezelfde kwaliteitseisen als de computers. Er zit standaard ook 2 jaar garantie op, we komen ze ook thuis of op de zaak afleveren.*

Zuunig-selectie

Speciaal voor klanten die geen hoge eisen aan de prestaties van een notebook stellen en / of een klein budget hebben bieden wij sinds zomer 2014 de Zuunig-selectie aan. Dit zijn de goedkoopste en ook zuinigste notebooks die wij leveren. Het voordeel van deze modellen is de langere accuduur, omdat ze met een zuinige processor werken. Ook bieden ze voordelen van een 'normale' Profcom-notebook, maar dan voor een lagere prijs. Daar staat tegenover dat dit de minst krachtige en minst uitbreidbare notebooks zijn die wij leveren. De snelheid is dus niet vergelijkbaar met de standaard modellen. Ook zit bij de Zuunig-selectie het overzetten van uw data en het thuis aansluiten NIET bij de prijs inbegrepen. Uiteraard kunnen wij dit ook voor u doen. Bij de Zuunig-selectie doen wij dit voor een gereduceerde prijs van € 25,- voor het overzetten van uw data en € 25,- voor het aansluiten bij u thuis of op de zaak.

* = Buiten Walcheren brengen wij reiskosten in rekening.

Profcom IT

De Zompe 41
4353RT Serooskerke

info@profcom-it.nl
Tel: 0118-572249
Fax: 0118-570328
KVK: 22045789
BTW nr: NL808774335B01