Verkoop en installatie van software

Beveiligingssoftware

Om uw computer en uw data te beschermen tegen virussen, spyware, spam en andere gevaren op internet leveren wij databeveiligingssoftware. Op verzoek kunnen wij deze software ook voor u installeren en configureren. Hiervoor brengen wij de tijd die wij er mee bezig zijn in rekening, op basis van ons op dat moment geldend uurtarief. Natuurlijk kunnen wij u ook adviseren bij de keuze tussen verschillende pakketten. 

Overstap van Kaspersky naar ESET

Kaspersky Labs is ons hoofdmerk voor beveiliging geweest sinds 2016. Tot het moment van schrijven zijn wij erg tevreden over het product. In de praktijk is gedurende deze tijd gebleken dat de virusdetectie en beveiliging fenomenaal zijn. Kaspersky is echter een van oorsprong Russisch bedrijf. De holding is inmiddels verhuisd naar Groot-Brittanië, het Europese datacentrum naar Zwitserland. Maar het hoofdkantoor zit in Moskou, Rusland.

Wij merken dat veel klanten zich ongemakkelijk voelen door deze connectie met Rusland. Wij delen dit gevoel en zijn daarom op zoek gegaan naar een alternatief voor de beveiliging van Kaspersky.De belangrijkste regel die wij daarbij gehanteerd hebben is dat beveiliging van het zelfde niveau moet zijn. Dus een combinatie van een zeer goede virus-detectie, firewall en mogelijkheid om internetbankieren extra te beveiligen. Ten tweede zijn wij uitgegaan van een product wat komt uit een EU-land. Ten derde hebben wij gezocht naar een pakket dat zo min mogelijk vertraging en hinder door meldingen veroorzaakt. Op die manier zijn wij uitgekomen op ESET. ESET is een internationaal cyber-securitybedrijf met het hoofdkantoor in Bratislava, Slowakije en een grote Nederlandse afdeling in Sliedrecht.

Wilt u ook liever overstappen? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Meer informatie over ESET vindt u hier: https://www.eset.com/nl/

Online backup

De veiligste manier van backups maken. Uw data wordt binnen uw systeem versleuteld, ingepakt en via uw internetverbinding verstuurd naar het betrouwbare backupsysteem van KeepItSafe. Kijk voor meer informatie op de website van KeepItSafe.

Profcom IT

De Zompe 41
4353RT Serooskerke

info@profcom-it.nl
Tel: 0118-572249
Fax: 0118-570328
KVK: 22045789
BTW nr: NL808774335B01