Computer cursussen

Wij bieden u de mogelijkheid een cursus te volgen om de computer (beter) te leren kennen en om uw kennis te vergroten. Uit onze ervaringen blijkt dat veel mensen eigenlijk niet voldoende kennis van de computer hebben om er efficiënt, veilig en plezierig mee te werken. Mensen met meer kennis beleven vaak veel meer plezier aan hun computer. Ze hebben minder problemen en zijn minder bang om fouten te maken. Naarmate mensen meer kennis van hun computer opbouwen gaan ze deze ook efficiënter gebruiken, hierdoor komt hun computer veel beter tot zijn recht.

Computercursus aanbod

Computergebruik algemeen op locatie*

 per uur

vanaf € 45,--  tot € 60,--

Op maat gemaakte cursus op locatie*

per uur

          € 60,--

Bij deze prijzen zijn het cursusmateriaal  inbegrepen. De cursussen worden gegeven uw eigen computer, dus krijgt elke cursist veel aandacht. Deze cursussen zijn gebaseerd op onze praktijkervaring, we schrijven de cursussen zelf. Tijdens de cursus wordt veel aandacht besteed aan de individuele vragen van de cursist met betrekking tot het gebruik van de computer.

Hieronder staat een korte uitleg over de inhoud van de verschillende cursussen.

Computergebruik algemeen

Tijdens deze cursus leert u de beginselen van het werken met een computer. Allereerst leert u uw computer opstarten en oefent u met het werken met de muis touchpad of touchscreen. Later zal er ingegaan worden op de mogelijkheden van het werken met de computer, bijvoorbeeld het typen van een brief. Internet en e-mailen worden behandeld. Wanneer een cursist vragen heeft hebbn deze proiriteit.

Op maat gemaakte cursus.

Bij deze cursus geeft de cursist van te voren aan waar behoefte aan is. In overleg wordt een cursus samen gesteld.

 

Neem gerust eens contact met ons op voor vrijblijvende informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Of vul het cursusformulier in en meldt u aan voor één van onze cursussen.

De cursustijden zijn in overleg.

* op locatie betekent binnen de grenzen van Walcheren. Andere plaatsen op aanvraag.

Profcom IT

De Zompe 41
4353RT Serooskerke

info@profcom-it.nl
Tel: 0118-572249
Fax: 0118-570328
KVK: 22045789
BTW nr: NL808774335B01