Hardware en configuratie op maat

Nieuwe computers

Wij leveren alleen computers op maat, na een gesprek met de eindgebruiker. Hierdoor weet u zeker dat u krijgt wat het beste bij u past. De computers die wij leveren worden opgebouwd uit hoogwaardige componenten. Wij kijken niet welke fabrikanten de goedkoopste, maar de beste onderdelen kunnen leveren. Dit baseren wij op onze ervaringen bij het repareren van computers van alle merken. Hierbij zien wij welke onderdelen regelmatig problemen veroorzaken en welke juist goed presteren. Hierdoor kunnen wij achter ons product staan. Alle computers die wij leveren worden met de hand geïnstalleerd en getest. Hierdoor worden eventuele problemen en defecte onderdelen in de meeste gevallen al herkend voor de computer wordt afgeleverd. Ook installeren wij alleen de software die wij noodzakelijk achten voor de werking van het apparaat en uiteraard de software die u wenst. Op een Profcom-computer treft u dus geen reclamesoftware of probeerversies aan. Daarnaast installeren wij van de geïnstalleerde software ook alle (beveiligings) updates, zodat u gelijk aan de slag kan met een systeem wat helemaal bij de tijd is. Wanneer de computer klaar is voor aflevering plannen wij in overleg een datum in voor het overzetten van de data en het leveren van de computer. Wanneer wij uw oude computer in onze werkplaats hebben zetten wij de data over naar de nieuwe computer. Afleveren en aansluiten thuis of op de zaak behoort ook tot de mogelijkheden. Op die manier zorgen wij dat u zo eenvoudig mogelijk over kunt stappen op een nieuwe computer. Wij willen dan ook geen dozenschuiver zijn, maar u een goede computer leveren waar u weer jaren plezier van heeft. Heeft u nog een oude computer of laptop? Deze kunnen wij voor u afvoeren. Is het nog een recent apparaat? Dan is inruil bespreekbaar.

Desktop computers

Onze desktop computers worden op maat opgebouwd. De standaard systemen laten wij bij onze leverancier opbouwen, heeft u hele specifieke wensen dan bouwen wij de computer zelf op. Bij het samenstellen van de computers maken wij zoveel mogelijk gebruik van onderdelen met standaard aansluitingen en bevestigingen. Zo kunnen wij deze computers in de toekomst ook makkelijker uitbreiden en / of repareren. Afhankelijk van het model 

Nieuwe notebooks

Naast desktop computers leveren wij sinds begin 2007 ook notebooks op maat. In tegenstelling tot de desktops bouwen wij de notebooks niet zelf. De notebook laten wij opbouwen bij onze leverancier (in Nederland of Duitsland) volgens onze specificaties. Deze voldoen aan dezelfde kwaliteitseisen als de computers. Er zit standaard ook tenminste 2 jaar garantie op, het overzetten van data is standaard inbegrepen.

Profcom IT

De Zompe 41
4353RT Serooskerke

info@profcom-it.nl
Tel: 0118-572249
Fax: 0118-570328
KVK: 22045789
BTW nr: NL808774335B01